Ajanvaraus - Helkanhelmi
1223
page-template-default,page,page-id-1223,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1223
Tervetuloa varaamaan aikaa Helkanhelmeen Voipaalaan!
 

 

Kun varaat ajan täältä netistä, valitse ensin hoidon Kategoria, mihin haluat hoitoa. Vaihtoehtoisesti voit valita Henkilöstö ja sieltä tietyn tekijän, jonka koko hoitovalikoima tulee esille.

 

 

Mistä tiedän, mitä hoito sisältää?

Jos varaat aikaa tietokoneella, voit viedä hiiren osoittimen hoidon nimen vasempaan päähän, jolloin voit katsoa esiintulevasta i-pallukasta, mitä hoito sisältää.

 

Jos varaat hoitoa kännykällä, voit vain painaa hoidon kohdalta, niin näyttöön ilmestyy hoidon kuvaus.

 

 

Miten varaan hoidon kahdelle samaan aikaan?

Netistä voi varata samaan aikaan hoidon kahdelle, jos molemmille tulee sama hoito. Valitse tällöin haluttu hoito ja tekijä, tai anna ajanvarauksen päättää puolestasi. Sitten paina Lisää henkilöitä ja lisää siihen plusmerkistä kaksi, ja hyväksy 2 henkilöä. Nyt ajanvaraus näyttää vapaana olevat ajat, jolloin valitsemasi hoito voidaan tehdä kahdelle henkilölle samaan aikaan.

 

Jos ajanvarauksessa ei ole vapaita aikoja kahdelle samanaikaiselle hoidolle tai jos haluatte eri hoidot, otathan yhteyttä meihin asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi tai 045 157 9303.

 

 

Hemmottelutreffit

Kun tulet yhdessä ystäväsi, puolisosi tai läheisesi kanssa meille samanaikaisiin hoitoihin, tarjoamme teille lasilliset alkoholitonta kuohuvaa hoitojen aluksi juhlistamaan yhteistä hyvän olon hetkeä!

 

Lämpimästi tervetuloa Helkanhelmeen <3

 

Helkanhelmen Sini tekee kasvohoitoa