Helkanhelmen Comfort Zone tiimi - Helkanhelmi
1800
page-template-default,page,page-id-1800,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1800

Helkanhelmessä sinua hoitavat

Helkanhelmen spa-hoitola Sini-kosmetologi Voipaalassa

Sini Kartaslammi-Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Sini on Voipaalan Helkanhelmen ja Hotelli Waltikassa toimivan Helmi Span perustaja ja sydän. 

 

Lempeiden käsien kosketus ja intohimo holistisiin, kokonaisvaltaisiin hoitoelämyksiin ovat Helkanhelmen ydin ja Sinin erikoisosaamista. Sinin hoitopediltä nouset levänneenä ja täydellisesti rentoutuneena.
 
Sini toimii myös Comfort Zone ja Skin Regimen -kouluttajana Suomessa. Kouluttajan työ sekä hoitoloiden ja verkkokaupan pyörittäminen vievät suuren osan Sinin työajasta, ja tämän vuoksi hän tekee hoitoja rajoitetusti. Helkanhelmen kädenjäljen hän on kuitenkin opettanut tarkasti Ninalle ja Jasminelle, joten jokaisen käsissä on Helkanhelmessä hyvä olla. 

 

Helkanhelmen spa-hoitolan Nina-kosmetologi

Nina Cederlund 

 
Jos Sinin kosketusta on kuvailtu maagiseksi, niin tässä on toinen magic touch! SKY-Cidesco-kosmetologi Ninan käsien kosketus vie sinut jonnekin, mihin arki ei ulotu. Hoidon lopussa teetä siemaillessa ja samalla Voipaalan kaunista puutarhaa katsellessa huomaat, kuinka keho ja mieli ovat voimaantuneet ja pediltä herää levännyt ja seesteinen, kuin pienellä lomalla käynyt ihminen.
 
Nina on aivan ihana persoona. Hänen iloinen ja nauravainen olemus saa vain niin hyvälle mielelle, että sitä huomaa hymyilevänsä koko kotimatkan hoitolasta kotiin. Nina kertoo sinulle hyvät vinkit ihosi parhaaksi ja hän tietää paljon tuotteiden eri ainesosista.
 
Nina on myös Helkanhelmen spa manager. Hän työskentelee hoitajan työn ohessa Sinin apuna ja vastaileekin välillä teidän asiakkaiden sähköpostikyselyihin. 
 

Helkanhelmen spa-hoitola Jasmine-kosmetologi Voipaalassa

Jasmine Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Jasmine aloitti työskentelyn hoitojen maailmassa äitinsä Sinin jalanjäljissä Helkanhelmen ja Helmi Span innoittamana. Jasminen lempeä asiakaspalvelutaito ja äitinsä kädet (kyllä, näin on asiakkailta palautetta tullut) tekevät hänestä täydellisen Comfort Zone -hoitajan.
 
Jasmine työskentelee pääosin Helmessä Waltikassa, mutta noin kerran viikossa hänen hoitoihin pääsee nauttimaan myös Helkanhelmeen Voipaalaan.
 
Jasminen palveluvalikoimaan kuuluvat myös brasilialainen sokerointi naisille ja bikinistring naisille. Ajan voit varata näihin palveluihin ajanvarauksesta Ihokarvojen poisto -kohdasta.