Helkanhelmen Comfort Zone tiimi - Helkanhelmi
1800
page-template-default,page,page-id-1800,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1800

Helkanhelmessä sinua hoitavat

Helkanhelmen spa-hoitola Sini-kosmetologi Voipaalassa

Sini Kartaslammi-Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Sini on Voipaalan Helkanhelmen ja Hotelli Waltikassa toimivan Helmi Span perustaja ja sydän. 

 

Lempeiden käsien kosketus ja intohimo holistisiin, kokonaisvaltaisiin hoitoelämyksiin ovat Helkanhelmen ydin ja Sinin erikoisosaamista. Sinin hoitopediltä nouset levänneenä ja täydellisesti rentoutuneena.
 
Sini toimii myös Comfort Zone ja Skin Regimen -kouluttajana Suomessa. Kouluttajan työ sekä hoitoloiden ja verkkokaupan pyörittäminen vievät suuren osan Sinin työajasta, ja tämän vuoksi hän tekee hoitoja osa-aikaisesti. Helkanhelmen kädenjäljen hän on kuitenkin opettanut kädestä pitäen Jasminelle, helkanhelmeläiselle toisessa polvessa, sekä Annalle, Helkanhelmen uudelle ihanalle kosmetologille.

 

Annan kuva

Anna Valpio 

 

Anna on Helkanhelmen spa manager, koulutukseltaan SKY-kosmetologi sekä sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja.

 

Hän on kouluttautunut kattavasti tulokselliseen ihonhoitoon sekä tehnyt vuosia töitä terveydenhuoltopuolella edistäen asiakkaiden hyvinvointia erityisesti työikäisten parissa. Annalta löytyy vahva ammattitaito kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka on ydintekijä myös ihon terveydessä.

 

Anna on kosmetologina helposti lähestyttävä ja lempeä, ja auttaa mielellään, jos haluat ihanaa rentoutusta sekä myös erilaisissa iho-ongelmissa.

 

Helkanhelmen spa-hoitola Jasmine-kosmetologi Voipaalassa

Jasmine Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Jasmine aloitti työskentelyn hoitojen maailmassa Helkanhelmen ja Helmi Span innoittamana. Jasminen lempeä asiakaspalvelutaito ja äitinsä kädet (kyllä, näin on asiakkailta palautetta tullut) tekevät hänestä täydellisen Comfort Zone -hoitajan.
 
Jasmine työskentelee pääosin Helmessä Waltikassa, mutta noin kerran viikossa hänen hoitoihin pääsee nauttimaan myös Helkanhelmeen Voipaalaan.
 
Jasminen palveluvalikoimaan kuuluvat myös brasilialainen sokerointi naisille ja bikinistring naisille. Ajan voit varata näihin palveluihin ajanvarauksesta Ihokarvojen poisto -kohdasta.
 

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksemme