Helkanhelmen tiimi - Helkanhelmi
1800
page-template-default,page,page-id-1800,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1800

Helkanhelmessä sinua hoitaa

Helkanhelmen Sini tekee kasvohoitoa

Sini Kartaslammi-Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Sini on Voipaalan Helkanhelmen ja Hotelli Waltikassa toimivan Helmi Span perustaja ja sydän. 

 

Lempeiden käsien kosketus ja intohimo holistisiin, kokonaisvaltaisiin hoitoelämyksiin ovat Helkanhelmen ydin ja Sinin erikoisosaamista. Sinin hoitopediltä nouset levänneenä ja täydellisesti rentoutuneena.
 
Sini toimii myös [comfort zone] ja /skin regimen/ -kouluttajana Suomessa. Kouluttajan työ sekä hoitoloiden ja verkkokaupan pyörittäminen vievät suuren osan Sinin työajasta, ja tämän vuoksi hän tekee hoitoja rajoitetusti. Helkanhelmen kädenjäljen hän on kuitenkin opettanut tarkasti Ninalle, Terhille ja Jasminelle, joten kaikkien käsissä on Helkanhelmessä hyvä olla. 

 

Helkanhelmen Nina

Nina Cederlund 

 
SKY-Cidesco-kosmetologi Nina on Helkanhelmen spa manager. Hän työskentelee hoitajan työn ohessa Sinin apuna ja vastaileekin välillä teidän asiakkaiden sähköpostikyselyihin. 

 

Jos Sinin kosketusta on kuvailtu maagiseksi, niin tässä on toinen magic touch! Ninan hoitojen jälkeen olet levännyt ja voimaantunut niin kuin olisit ollut pienellä lomalla.
 
Nina on myös aivan ihana persoona. Hänen iloinen ja nauravainen olemus saa vain niin hyvälle mielelle, että huomaa hymyilevänsä koko kotimatkan hoitolasta kotiin. Nina kertoo sinulle myös hyvät vinkit ihosi parhaaksi!

 

Helkanhelmen Terhi

Terhi Nieminen 

 
SKY-kosmetologi Terhin rauhallisuus tarttuu sinuun jo heti hoitoon tullessasi! Hän palvelee sinua arvokkaasti ja ajan kanssa – aika tuntuu pysähtyvän hyvällä tavalla Terhin kanssa. 

 

Terhi on Helkanhelmen entinen asiakas, joka rakastaa pitkiä kiireettömiä hoitohetkiä Helkanhelmessä. Tästä inspiroituneena hän lähti opiskelemaan kosmetologiksi, ja nyt valmistuttuaan työskentelee meillä!
 
Terhi on suurten linjojen taitaja ja nauttii meillä paljon hierontaa sisältävien kasvohoitojen ja pitkien kasvo-vartalorituaalihoitojen tekemisestä. Klassiset hieronnat toimivat myös miehille – Terhi onkin saanut tiimimme keskuudessa lisänimen rautanäppi, mikä viittaa siihen, että puristusvoimaa tarvittaessa löytyy.

 

Helkanhelmen Jasmine

Jasmine Rantanen 

 
SKY-kosmetologi Jasmine aloitti työskentelyn hoitojen maailmassa äitinsä Sinin jalanjäljissä Helkanhelmen ja Helmi Span innoittamana. Jasminen lempeä asiakaspalvelutaito ja äitinsä kädet (kyllä, näin on asiakkailta palautetta tullut) tekevät hänestä täydellisen [ comfort zone ] hoitajan.
 
Jasmine työskentelee pääosin Helmessä Waltikassa, mutta noin kerran viikossa hänen hoitoihin pääsee nauttimaan myös Helkanhelmeen Voipaalaan.
 
Jasmine harjoittelee brassisokerointien tekoa naisille. Jos olet kiinnostunut tulemaan harjoitteluasiakkaaksi, laita viestiä asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.