Hemmottelutreffit Helkanhelmessä? - Helkanhelmi
2292
post-template-default,single,single-post,postid-2292,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-2292
Hemmotteluhoitoja Helkanhelmessä Voipaalassa

Hemmottelutreffit Helkanhelmessä?

Hemmottelutreffit Helkanhelmessä kaksin? Kyllä onnistuu! Vietä aikaa ystävän, puolison tai lapsen kanssa ja tule hoitoomme – tarjoamme teille hoitojen aluksi lasit kuohuvaa! 🥂 Tarjoamamme kuohuviini on alkoholitonta ja lapselle tarjoamme haluttaessa mehua.
 
Voitte jatkaa yhteistä aikaanne vaikkapa käymällä Voipaalan kartanon Kartanokahvilassa, taidenäyttelyssä tai viettämällä aikaa kartanon upeassa puutarhassa. Retki Rapolanharjulle on myös pettämätön luontoelämys.
 
Voit varata hoitoajat kahdelle henkilölle suoraan nettiajanvarauksesta näin:
 
  1. Paina ylläolevaa nappia ja valitse haluttu hoito
  2. Paina Lisää henkilöitä ja aseta 2
  3. Ajanvarausohjelma näyttää kaikki vapaat ajat, jolloin on mahdollista tehdä hoidot samaan aikaan vierekkäisissä huoneissa.
  4. Varaa aika ja valmistaudu odottamaan tulevaa yhteistä aikaanne Helkanhelmeen. <3
 
Ohjelmassa on mahdollisuus varata samanaikaiset hoidot vain samaan hoitoon, mutta jos haluatte eri hoidot, laitattehan siitä viestiä varauksen teon jälkeen asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi tai 045 157 9303, niin muutamme toisen hoidon haluamaanne.
 
Tervetuloa varaamaan yhteistä hemmotteluaikaa hoitaviin käsiimme! 🌸
 
Kampanja on voimassa toistaiseksi.