Hoitopaketit ryhmälle - Helkanhelmi
1568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1568,page-child,parent-pageid-7,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724

Y H D E S S Ä

Helkanhelmen valikoimasta löytyvät ryhmäpaketit, joissa vaikkapa syntymäpäiväsankaria, morsianta tai eläkkeelle lähtijää voidaan juhlia ystävien tai työkavereiden kesken jaetulla yhteisellä hoitokokemuksella. Päivänsankaria muistamme erityishemmottelulla tai lahjalla, pakettien sisällön mukaisesti.
Suosittelemme TRANQUIL, SUBLIME ja FRIENDS –hoitopaketteja. Pakettien sisällöt on esitelty alla.

T R A N Q U I L

m  i  e  l  e  n    j  a    k  e  h  o  n    r  a  u  h  a

Rentoutushetki, jossa hiljennytään Helkanhelmen tunnelmallisen hoitohuoneen puulattialle kynttilän valoon. Tiibetiläinen musiikki ja tiibetiläisten soivien kulhojen resonoiva ääni sekä italialaisen [ comfort zone] sarjan eteeriset öljyt kutsuvat pysähtymään ja rauhoittavat ajatukset. Rentoutuksen aikana jokaiselle tehdään voimaannuttava päähieronta. Rentoutushetken lopuksi tarjotaan valkoista luomuteetä, jota siemaillessa jatketaan kiireetöntä yhteistä aikaa. Päivänsankari tai morsian saa pienen lahjan mukaansa Helkanhelmestä.

Mukaan tarvitset makuualustan, pienen tyynyn ja kevyen peiton.
n. 60 min / kokonaiskesto 2 h

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

6-9 hlöä: 55 EUROA/hlö

S U B L I M E

t  y  ö  p  a  j  a    k  a  s  v  o  i  l  l  e

Opastus kasvojen hoitamiseen ihon tyypin ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kurkistamme pintaa syvemmälle kosmetiikan ainesosiin ja niiden vaikutuksiin sekä eri hoitovaiheiden merkitykseen ihonhoidossa. Opetusmateriaalina [comfort zone] brändin tuotteisiin pohjautuvaa luentomateriaalia. Työpajassa jokainen tekee kasvohoidon itselleen hoitolatuotteilla. Opimme myös kotihoitoon soveltuvan kasvohieronnan tekemisen.
Työpajan jälkeen päivänsankari tai morsian pääsee 0,5 h mittaiseen rentoutukseen, joka alkaa [ comfort zone ] Tranquillity-tervetulorituaalilla. Rentoutushoidossa hieronnan saavat kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka.
n. 2,5 h / kokonaiskesto 3 h

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

6-9 hlöä: 39 EUROA/hlö
10-25 hlöä: 35 EUROA/hlö

F R I E N D S

y  s  t  ä  v  y  k  s  e  t    y  h  d  e  s  s  ä

Sopii ystävä- tai polttariporukalle joka haluaa viettää aikaa yhdessä, niin juhlan, polttareiden, virkistyksen kuin hyvän ystävyyden kunniaksi, siinä parhaassa seurassa. Helkanhelmi tarjoaa workshopin, jossa hemmotellaan toinen toisiamme.

Opetellaan ihonhoitorituaalin eri vaiheet ja peitellään toinen hoitopetiin. Löydetään sisäinen hoitajamme ja tehdään ystävälle hellävarainen ja rentouttava kasvohoito jokaisen omien tarpeiden mukaan räätälöiden. Tunnetaan, miten voimaannuttavaa on olla hoidettavana sekä hoitaa toista. Päivänsankari tai morsian saa lopuksi pienen lahjan mukaansa Helkanhelmestä. Ryhmällle on tarjolla myös yksilöllisiä tarjouksia tuotteista.
Kokonaiskesto 3,5 h

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

4-8 hlöä: 65 EUROA/hlö

K A H V I L A

s  u  o  s  i  t  t  e  l  e  e

lämpimästi vaihtoehtoja Kartanon Kevyt Puutarhabrunssi tai Rouvien Herkkuhetki. Molemmat menut sopivat kaikkien pakettiemme kanssa käytettäviksi ja ne voit tilata vaivattomasti samalla kun tekee pakettivarauksen. Kahvilan antimet valmistaa Voipaalassa toimiva Kartanokahvila.

K A R T A N O N

K  e  v  y  t    P  u  u  t  a  r  h  a  b  r  u  n  s  s  i

– Täytetty croisantti, vaihtoehdot liha, kala, juusto tai kasvis (L)
– Budapest-leivos (L, G)
– Tuoremehu, kuohuviinilasit

10,50 EUROA/hlö

R O U V I E N

H e r k k u h e t k i

– Tilajuustotarjotin (5 juustoa, keksejä / tuore leipä, hedelmiä ja
suklaata)
– Tuoremehu tai sitruunavesi

20 EUROA/hlö