Hoitopaketit yhdelle - Helkanhelmi
1555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1555,page-child,parent-pageid-7,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724

L A H J A K S I

Hänelle joka rakastaa hemmottelua ja arvostaa yksilöllistä rentoutumishetkeä. Helkanhelmen kunnia-asia on luoda jokaiselle asiakkaalle kiireetön ja yksilöllinen hoitokokemus. Uudet pakettimme tarjoavat upeita rentouttavia ja lataavia kokemuksia, joista ihon ja kehon lisäksi myös mieli saa rauhaa ja virkistystä. Kokonaisvaltaisessa lahjassa ei ole unohdettu rentouttavaa teehetkeä tai uudistavaa, terveellistä syötävää.
Suosittelemme lämpimästi kaikkia deluxe-luokan hemmottelupakettejamme: HELKAN HAAVE, HELKAN HELMI ja HELKAN HEHKU. Pakettien sisällöt on esitelty alla.

H E L K AN

H A A V E

d  e  l  u  x  e    s  p  a    d  a  y    6  h

Oletko joskus haaveillut päivästä kauneushoitolassa, jolloin kaikki olisi mahdollista? Nyt tämän haaveen voi elää todeksi! Kiireetön ja nautinnollinen luksuspäivä aloitetaan nauttimalla hyvää tekevä smoothie ja keskustelemalla mitä päivään halutaan sisältyvän. Helkanhelmen kaikki hoidot erikoisnaamioineen ja -hierontoineen ovat asiakkaan käytettävissä päivän aikana, joista yhdessä hoitajan kanssa valitaan parhaat hoidot kasvoille ja keholle asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Päivän aikana nautitaan runsas salaattilounas joka tarjoillaan laadukkaan kuohuvan kera. Yksilöllisen hoitopäivän jälkeen palataan rauhassa tähän maailmaan lepäämällä sekä nauttimalla luomuteetä Voipaalan seesteisestä pihapiirin näkymästä nauttien.
Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kotona.
Päivä on sinun valintasi, joka haluat antaa tai saada vain parasta. Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

390 EUROA

H E L K AN

H E L M I

s  i  g  n  a  t  u  r  e    s  p  a    d  a  y    4  h

Nimikkopakettimme jatkaa palvelujemme deluxe-luokkaa. Kiireetön ja nautinnollinen päivä aloitetaan nauttimalla hyvää tekevä smoothie ja keskustelemalla mitä päivään halutaan sisältyvän. Helkanhelmen kaikki hoidot
erikoisnaamioineen ja -hierontoineen ovat asiakkaan käytettävissä päivän aikana, joista yhdessä hoitajan kanssa valitaan parhaat hoidot kasvoille ja keholle asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hoitojen välissä siemaillaan
kuohuvaa ja nautitaan terveellistä pikkusyötävää.
Yksilöllisen hoitopäivän jälkeen palataan rauhassa tähän maailmaan lepäämällä sekä nauttimalla luomuteetä Voipaalan seesteisestä pihapiirin näkymästä nauttien.
Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kotona.
Päivä on pala taivasta, hopeavadilla tarjoiltuna. Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

280 EUROA

H E L K AN

H E H K U

b  e  a  u  t  i  f  y  i  n  g    t  i  m  e    2  h

Kaunistautumispakettimme alkaa maadoittavalla [ comfort zone ] Tranquillity-tervetulorituaalilla. Kasvot saavat alkupuhdistuksen, kuorinnan ja erityisen ihon tarpeiden mukaan valitun, korealaisesta ihonhoidosta tunnetuksi tulleen Sheet Mask -naamion. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka. Kasvot ovat saaneet uutta elinvoimaa ja mieli ja keho rentoutunut.
Ihon hehkun kruunaa teehetken jälkeen kevyt ehostus kasvoille, jonka jälkeen voi jatkaa vaikkapa ravintolaillalliselle ystävien kesken. Vaihtoehtona ehostukselle voidaan valita pitkäaikaisempaa piirteiden korostusta tuova ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Hoitojen välissä tarjoillaan laadukasta kuohuvaa ja pientä naposteltavaa.

Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kasvoilla. Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

140 EUROA