Hoitopaketit yhdelle - Helkanhelmi
1555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1555,page-child,parent-pageid-7,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1555

L A H J A K S I

H E L K AN

H A A V E

d  e  l  u  x  e    s  p  a    d  a  y    6  h

Oletko joskus haaveillut päivästä kauneushoitolassa, jolloin kaikki olisi mahdollista? Nyt tämän haaveen voi elää todeksi! Kiireetön ja nautinnollinen luksuspäivä aloitetaan nauttimalla hyvää tekevä smoothie ja keskustelemalla mitä päivään halutaan sisältyvän. Helkanhelmen kaikki hoidot erikoisnaamioineen ja -hierontoineen ovat asiakkaan käytettävissä päivän aikana, joista yhdessä hoitajan kanssa valitaan parhaat hoidot kasvoille ja keholle asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Päivän aikana nautitaan runsas salaattilounas joka tarjoillaan laadukkaan kuohuvan kera. Yksilöllisen hoitopäivän jälkeen palataan rauhassa tähän maailmaan lepäämällä sekä nauttimalla luomuteetä Voipaalan seesteisestä pihapiirin näkymästä nauttien.
Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kotona.
Päivä on sinun valintasi, joka haluat antaa tai saada vain parasta.

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

390 EUROA

H E L K AN

H E L M I

s  i  g  n  a  t  u  r  e    s  p  a    d  a  y    4  h

Nimikkopakettimme jatkaa palvelujemme deluxe-luokkaa. Kiireetön ja nautinnollinen päivä aloitetaan nauttimalla hyvää tekevä smoothie ja keskustelemalla mitä päivään halutaan sisältyvän. Helkanhelmen kaikki hoidot
erikoisnaamioineen ja -hierontoineen ovat asiakkaan käytettävissä päivän aikana, joista yhdessä hoitajan kanssa valitaan parhaat hoidot kasvoille ja keholle asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hoitojen välissä siemaillaan
kuohuvaa ja nautitaan terveellistä pikkusyötävää.
Yksilöllisen hoitopäivän jälkeen palataan rauhassa tähän maailmaan lepäämällä sekä nauttimalla luomuteetä Voipaalan seesteisestä pihapiirin näkymästä nauttien.
Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kotona.
Päivä on pala taivasta, hopeavadilla tarjoiltuna.

Ajan varaamiseksi, vieritä alas ja klikkaa napista.

280 EUROA

H E L K AN

H E H K U

b  e  a  u  t  i  f  y  i  n  g    t  i  m  e    2  h

Kaunistautumispakettimme alkaa maadoittavalla [ comfort zone ] Tranquillity-tervetulorituaalilla. Kasvot saavat alkupuhdistuksen, kuorinnan ja erityisen ihon tarpeiden mukaan valitun, korealaisesta ihonhoidosta tunnetuksi tulleen Sheet Mask -naamion. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka. Kasvot ovat saaneet uutta elinvoimaa ja mieli ja keho rentoutunut. Ilmeen uudistuksen kruunaa piirteiden korostusta tuova ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.

Hoitojen välissä tarjoillaan laadukasta kuohuvaa ja pientä terveellistä naposteltavaa. Teehetki hoitojen päätteeksi pedissä puutarhamaisemasta nautiskellen on osa tätä omaa hetkeä arjen yläpuolella.

Kotiinviemisiksi valitaan hyllystä tuotematkapaketti yhdessä hoitajan kanssa hoitotuloksien ylläpitämiseen kasvoilla.

Ajan varaamiseksi, klikkaa alta.

140 EUROA