Räätälöidyt paketit - Helkanhelmi
1581
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1581,page-child,parent-pageid-7,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724

S U U N N I T E L L E N

Haluaisitteko järjestää yksilöllisesti teidän tarpeisiin räätälöidyn elämyspäivän ryhmälle? Ehkä teillä on tiedossa paikka, jonne haluaisitte palvelut ja hoidot tuotavan? Siinä tapauksessa suunnitellaan yhdessä lisää! Lähes kaikki hoidot ja ohjaukset Helkanhelmen palvelutarjonnasta voidaan toteuttaa myös muualla. Käytettävissämme on lisäksi laaja yhteistyökumppaneiden verkosto hyvinvoinnin eri osa-alueilta.

 

Ota yhteyttä puhelimitse 045 157 9303 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi. Suunnitellaan yhdessä teille hyvää oloa tuova elämyspäivä!