Tuomarla-paketit - Helkanhelmi
1575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1575,page-child,parent-pageid-7,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724

T U O M A R L A

e   x   p   e   r   i   e   n   c   e   &   s   p   a        d   a   y

Valjastetaan hevoset ja ratsastetaan peltomaiseman ja katajakedon halki kohti ikivanhaa metsää. Vaelletaan rauhallisesti pitkin metsäpolkuja Tuomarlan luonnonsuojelualueen kupeeseen, ja pysähdytään nokipannukahveille ja bruschettoille.

 

t  a  i

Voimme vaihtoehtoisesti lähteä pienissä ryhmissä vanhanajan kauniilla hevoskärryillä, trilloilla, kylänraitille. Ajetaan parhaalle näköalapaikalle ja nautitaan perinnebiotooppitilan maisemista ja kiireettömyydestä nuotiolla toistemme seurassa.

 

s  a  u  n  a  &  s  p  a

Elämyksellinen hevostelu luonnonhelmassa vaihtuu vanhan hirsisaunan lempeisiin löylyihin ja italialaisen [ comfort zone ] brändin ohjatun spa-vartalohoidon tekemiseen saunassa.

Kuorimme vartalon ja levitämme sille hoitolahoidoissa käytettävän mutanaamion, jonka vaikutus tehostuu saunan löylyissä. Hiusten pesuun ja hoitoon meillä ovat käytössä vastuullisesti tuotetut tuotteet Davinesilta.  Saunan jälkeen voimme levittää vartalollemme ja kasvoillemme sopivat voiteet ja seerumit.

  • Saunaan sisältyvät pyyhkeet, saunatossut, laudeliinat, ammattihoitoaineet spa-hoitoa varten, kasvojen- ja hiusten pesu- ja hoitoaineet sekä voiteet.

Hirsisaunan lauteille mahtuu kerrallaan 5-7 henkilöä, mikä mahdollistaa vaikka ideariihien pitämisen pienemmissä ryhmissä saunavuorojen lomassa.

 

TUOMARLA-paketit toteutetaan Tuomarlan tilalla yhteistyössä Taikaponit Oy:n kanssa. Osoite: Kärjenniementie 60, 37860 Kärjenniemi.

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä Helkanhelmen asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

5 hlöä: 180 EUROA/hlö

6-12 hlöä: 155 EUROA/hlö

T U O M A R L A

e   x   p   e   r   i   e   n   c   e        d   a   y

Päivä koostuu samoista kokonaisuuksista kuin Experience & Spa Day siten, että saunan sijaan siirrymme hevostelun jälkeen päärakennuksen Kivipirttiin hoitamaan hyvinvointiamme. Valittavana on kahdesta palvelusta mieluisampi:

 

• T  R  A  N  Q  U  I  L

m   i   e   l   e   n      j   a      k   e   h   o   n      r   a   u   h   a

Rentoutushetkessä hiljennytään Kivipirtin paksujen kiviseinien sisään kynttilän valoon. Tiibetiläinen musiikki ja tiibetiläisten soivien kulhojen resonoiva ääni sekä [ comfort zone ] sarjan eteeriset öljyt kutsuvat pysähtymään ja rauhoittavat ajatukset. Rentoutuksen aikana jokaiselle tehdään voimaannuttava päähieronta. Rentoutushetken lopuksi tarjotaan valkoista luomuteetä, jota siemaillessa jatketaan kiireetöntä yhteistä aikaa. Mukaan tarvitset makuualustan, pienen tyynyn ja kevyen peiton.

5 hlöä: 140 EUROA/hlö

6-12 hlöä: 120 EUROA/hlö

 

• F R I E N D S

y   s   t   ä   v   y   k   s   e   t      y   h   d   e   s   s   ä

Sopii ystävä- tai polttariporukalle joka haluaa viettää aikaa yhdessä, niin juhlan, polttareiden, virkistyksen kuin hyvän ystävyyden kunniaksi, siinä parhaassa seurassa. Helkanhelmi tarjoaa workshopin, jossa hemmotellaan toinen toisiamme. Opetellaan ihonhoitorituaalin eri vaiheet ja peitellään toinen hoitopetiin. Löydetään sisäinen hoitajamme ja tehdään ystävälle hellävarainen ja rentouttava kasvohoito jokaisen omien tarpeiden mukaan räätälöiden. Tunnetaan, miten voimaannuttavaa on olla hoidettavana sekä hoitaa toista.

*** tuotetarjouksia ryhmälle tilaisuuden aikana

6 hlöä: 150 EUROA/hlö

7-8 hlöä: 130 EUROA/hlö

 

TUOMARLA-paketit toteutetaan Tuomarlan tilalla yhteistyössä Taikaponit Oy:n kanssa. Osoite: Kärjenniementie 60, 37860 Kärjenniemi.

Ajan varaamiseksi, otathan yhteyttä Helkanhelmen asiakaspalveluun, puh. 045 157 9303 tai asiakaspalvelu@helkanhelmi.fi.

E M Ä N T Ä

s  u  o  s  i  t  t  e  l  e  e

Tuomarlan emäntä Katja Kärkkänen suosittelee elämyspäivien oheen maistuvia vaihtoehtoja lähiseutujen parhaista raaka-aineista valmistettuna: Alkuruuaksi raikasta yrttisalaattia tuoreiden itse leivottujen rapeakuoristen sämpylöiden kera.

Pääruuaksi chilillä höystettyä samettista porkkanakeittoa.

15 EUROA/hlö

 

Suuremman nälän taltuttamiseksi emäntä sytyttää leivinuuniin tulen ja hauduttaa padallisen karjalanpaistia. Vaihtoehtoisesti lohi savustetaan herkullisen meheväksi pihapiirin savustuspöntössä ja se kruunataan Tartar-kastikkeella. Molemmat tarjoillaan kauden mukaan uusien perunoiden tai tilliperunoiden kera.

20  EUROA/hlö

 

Jälkiruuaksi kahvit puolukkaisella, ihanan rapeapintaisella Brita- kakulla tai pitsireunaisilla suussa sulavilla muurinpohjaletuilla ja emännän varta vasten valmistamalla Tuomarlan marjahillolla sekä vaniljakermavaahdolla.

Alku- ja jälkiruuat sisältyvät päivällisen hintaan.