Lahjakortti - Helkanhelmi
1085
page-template-default,page,page-id-1085,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1085
Helkanhelmen Sini tekee hoitolassa kasvohoitoa
 

Lahjakortti Helkanhelmeen on saajallensa ihastuttava lahja, ja me täällä hoitolassa teemme parhaamme, jotta hoitohetki olisi unohtumaton elämys lahjan saajalle.

 

Voit hankkia lahjakortin sähköisesti nettiajanvarauksestamme, johon yllä olevan napin painallus sinut ohjaa. Lahjakortti on voimassa 6 kk, ja se käy Helkanhelmessä Voipaalassa sekä Helmi Hair Wellness Spa:n hoitolapuolella Hotelli Waltikassa. Sähköisen lahjakortin ostoon tarvitaan maksukortti luotto-ominaisuudella.

 

Lahjakortti toimitetaan sähköpostiviestinä annettuun sähköpostiin heti ostotapahtuman jälkeen, ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä eteenpäin.

 

Tervetuloa hankkimaan lahja, joka antaa saajalleen omaa arvokasta aikaa ja hetken arjen yläpuolella.

 

Viisi syytä antaa lahjaksi Helkanhelmen lahjakortti

1. Meidät tunnetaan maadoittavasta kosketuksesta, joka irroittaa tehokkaasti arjen murheista. Hoitopedeiltämme nousee seestyneitä, rentoutuneita ja onnellisesti hymyileviä ihmisiä. Joka ikinen kerta.

 

2. Hoitotilamme on hiljainen. Meillä eivät soi puhelimet tai hölise työntekijät. Hoitoon varattu aika käytetään kokonaisuudessaan hoidon tekemiseen, emmekä poistu hoitohuoneesta, vaan teemme naamioiden vaikutusajalla rentouttavia käsi- tai päähierontoja. Hoidon kokonaisaikaan sisältyy rauhallinen teehetki suoraan hoitopetiin tarjoiltuna, jolloin voi vielä fiilistellä hoidon tuomia hyvän olon tunteita.

 

3. Kaikki hoidot räätälöidään. Meille voi tulla sellaisena kuin on, ilman ennakkotietoja hoidon kulusta tai valmistautumista kotikylppärissä. Valitsemme tuotteet ja tekniikat hoidettavan henkilön tarpeiden mukaan ja laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman.

 

4. Ei pelkkää hemmottelua, vaan myös tuloksia! Käytämme tehokkaita Comfort Zone- ja Skin Regimen -tuotteita, joiden taustalla on vuosien kehitys- ja tutkimustyö, sekä ulkopuolisen laboratorion tehokkuustestit. Elämyksellisyys ja tehokkuus kulkevat meillä käsi kädessä.

 

5. Hoito Helkanhelmessä on vastuullisuusteko. Käytämme vastuullisesti tuotettuja italialaisia tuotteita, joilla on tiukka B-Corp-sertifiointi. Nämä tuotteet hemmottelevat paitsi asiakkaitamme, myös meille kaikille tärkeää luontoäitiä.