Toinen toimipiste Hotelli Waltikassa - Helkanhelmi
1769
post-template-default,single,single-post,postid-1769,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724,elementor-page elementor-page-1769

Toinen toimipiste Hotelli Waltikassa

Valkeakosken keskustaan Mallasveden rannalle Hotelli Waltikkaan avautui vuoden alussa toinen toimipisteemme Helkanhelmen rinnalle. Spa-hoitola Helmi Spa toimii osana Helmi Hair Wellness Spa:ta, jossa saat myös laadukkaat parturi-kampaamopalvelut upeassa ympäristössä. Palvelut toteutetaan Helkanhelmestäkin tutuilla Davines-brändin hiustenhoitotuotteilla, jotka on tuotettu kestävän kehityksen toimintaperiaatteita noudattaen. Davines on kotoisin samasta paikasta, Italian Parmasta Davines Villagesta kuin Helkanhelmen sydämenä oleva Comfort Zone.

Helmi Hair Wellness Spa Waltikka

Helmi Hair Wellness Spa:n hoitolapuolella saa lähes kaikkia samoja hoitoja kuin Helkanhelmessä. Siellä palvelevat SKY-kosmetologit Sanna ja Niina sekä jalkahoitaja Hanna.

Helkanhelmeen saatu lahjakortti käy aina Helmi Hair Wellness Span hoitolapuolella eli Helmi Span hoidoissa. Voit hankkia lahjakortilla myös ihonhoitotuotteita Helmen myymälästä Waltikasta. Jos sinulla on Helmi Hair Wellness Spasta hankittu lahjakortti, voit käyttää sen halutessasi myös Helkanhelmessä.

Jos sopivaa aikaa ei löydy Helkanhelmestä tai sinun on helpompi mennä Hotelli Waltikkaan hoitoon, katso vapaita aikoja Helmi Span ajanvarauskalenterista: