Uusi Hydramemory - Helkanhelmi
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,bridge-core-2.3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Uusi Hydramemory

[comfort zone] uudistaa jokaisen tuotelinjansa luonnollisemmaksi käyttäen tehokkaimpia ja innovatiivisimpia ainesosia, mitä luonto ja tiede tarjoavat. Jotta tunnistaisit tällaisen tuotteen, yhtiö on lanseerannut SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS -merkin. Merkki tuotepaketissa takaa myös sen, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, sulfaatteja, eläinperäisiä aineita tai metyyli-isotiatsolinonea. Voit siis nauttia tehokkaista, entistä luonnollisemmista tuotteista.

Nyt hoitolaan ovat saapuneet uudistetut Hydramemory-tuotteet. Palauta ihosi kosteustasapaino tehokkaalla, luonnollisemmalla Hydramemorylla!