Uusi Hydramemory - Helkanhelmi
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1724

Uusi Hydramemory

[comfort zone] uudistaa jokaisen tuotelinjansa luonnollisemmaksi käyttäen tehokkaimpia ja innovatiivisimpia ainesosia, mitä luonto ja tiede tarjoavat. Jotta tunnistaisit tällaisen tuotteen, yhtiö on lanseerannut SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS -merkin. Merkki tuotepaketissa takaa myös sen, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, sulfaatteja, eläinperäisiä aineita tai metyyli-isotiatsolinonea. Voit siis nauttia tehokkaista, entistä luonnollisemmista tuotteista.

Nyt hoitolaan ovat saapuneet uudistetut Hydramemory-tuotteet. Palauta ihosi kosteustasapaino tehokkaalla, luonnollisemmalla Hydramemorylla!